Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

İftarlık Gazoz / Berat Efe Parlar: Annemin hasta olduğunu sette öğrendim ... - İlkokulu yeni bitirmenin keyfi ile bir yandan ailesine.

İftarlık Gazoz / Berat Efe Parlar: Annemin hasta olduğunu sette öğrendim ... - İlkokulu yeni bitirmenin keyfi ile bir yandan ailesine.. Gişede oscar için yarışan filmleri bile gölgede bırakmalarına rağmen maalesef yerli yapımların içinde fark yaratabilenlerin sayısı pek te fazla değil. Sınıfı yeni bitirmiş olan çalışkan bir çocuktur. Iftarlik gazoz's berna italian greta while listening to yüksel aksu's instructions in the. Yüksel aksu özellikle dondurmam gaymak filmiyle ve daha sonra yönettiği entelköy efeköy'e karşı filmiyle yerelin hikayesini sinemaya nasıl taşıyacağını bildiğini göstermişti. Tarih 15 ocak 2017 in sinema.

Yönetmeliğini ve senaristliğini yüksel aksu'nun yaptığı i̇ftarlık gazoz'un başrollerinde cem yılmaz, berat efe parlar, ümmü putgül, okan avcı ve yılmaz bayraktar yer alıyor. Akıllara zafer gazoz 'u getiren yüksel aksu projesi. 1970'ler türkiye'sinin barış ve huzur dolu ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan adem, zeki ve çalışkan bir öğrencidir. Gişede oscar için yarışan filmleri bile gölgede bırakmalarına rağmen maalesef yerli yapımların içinde fark yaratabilenlerin sayısı pek te fazla değil. İftarlık gazoz izle, i̇ftarlık gazoz full izle, i̇ftarlık gazoz hd izle, i̇ftarlık gazoz 720p izle, adem 1970'li yıllarda ege kasabasında hayatını sürdürmektedir.

Berat Efe Parlar: Annemin hasta olduğunu sette öğrendim ...
Berat Efe Parlar: Annemin hasta olduğunu sette öğrendim ... from im.haberturk.com
Cem yılmaz, berat efe parlar, ümmü putgül vb. Adem yaz tatilinde gazozcu cibar kemal usta ile çalışmak ister. Yüksel aksu özellikle dondurmam gaymak filmiyle ve daha sonra yönettiği entelköy efeköy'e karşı filmiyle yerelin hikayesini sinemaya nasıl taşıyacağını bildiğini göstermişti. Hikaye bizden, müzikler bizden, insanlar bizden olunca i̇ftarlık gazoz kaçırılmaması gereken bir film diyebiliriz. Sınıfı yeni bitirmiş olan çalışkan bir çocuktur. Yüksel aksu komediyi sadece güldürü unsuru olarak kullanan bir yönetmen değil. Yüksel aksu ilk olarak dondurmam gaymak filmi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Iftarlik gazoz's berna italian greta while listening to yüksel aksu's instructions in the.

Henüz bu filme ait altyazı bulunmuyor.

İftarlık gazoz (29 ocak 2016). Kendisinin iyi bir sosyalist olduğu biliniyor ve filmlerinde derdini esprili bir biçimde de. Doğal güzelliği ile dünyanın her yerinden ziyaretçi çeken ege'nin bir kasabında geçen i̇ftarlık gazoz filmi seyirci tarafında büyük beğeni topladı. Hikaye bizden, müzikler bizden, insanlar bizden olunca i̇ftarlık gazoz kaçırılmaması gereken bir film diyebiliriz. İftarlık gazoz izle, i̇ftarlık gazoz full izle, i̇ftarlık gazoz hd izle, i̇ftarlık gazoz 720p izle, adem 1970'li yıllarda ege kasabasında hayatını sürdürmektedir. Sınıfı yeni bitirmiş olan çalışkan bir çocuktur. 16.07.2013 19:42 olmayacak duaya amin diyen adam. İftarlık gazoz1970'lerde ege kasabasında yaşamakta olan âdem, i̇lkokulunu yeni bitirmiştir. 50,325 likes · 71 talking about this. İftarlık gazoz izle imdb 7,6/10 1970'ler türkiye'sinin barış ve huzur dolu ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber filmin yönetmeliğini ve senaristliğini yüksel aksu üstleniyor. İftarlık gazoz'la ilgili en merak edilen soru cem yılmaz'ın oyunculuğu ve filmdeki yeriydi. Berat efe parlar, cem yılmaz, ümmü putgül, okan avcı fakat ege'nin yaz sıcağında, bir yandan da gazoz satarken oruç tutmak hiç de kolay değildir. 1970'ler türkiye'sinin barış ve huzur dolu ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan adem, zeki ve çalışkan bir öğrencidir.

Hikaye bizden, müzikler bizden, insanlar bizden olunca i̇ftarlık gazoz kaçırılmaması gereken bir film diyebiliriz. Yönetmeliğini ve senaristliğini yüksel aksu'nun yaptığı i̇ftarlık gazoz'un başrollerinde cem yılmaz, berat efe parlar, ümmü putgül, okan avcı ve yılmaz bayraktar yer alıyor. İftarlık gazoz izle, i̇ftarlık gazoz full izle, i̇ftarlık gazoz hd izle, i̇ftarlık gazoz 720p izle, adem 1970'li yıllarda ege kasabasında hayatını sürdürmektedir. Berat efe parlar, cem yılmaz, ümmü putgül vb. 50,325 likes · 71 talking about this.

'İftarlık Gazoz'u 3 günde 194 kişi izledi | Kültür-Sanat ...
'İftarlık Gazoz'u 3 günde 194 kişi izledi | Kültür-Sanat ... from im.haberturk.com
İftarlık gazoz filminin yönetmenliğini ve senaristliğini yüksel aksu yapıyor. Berat efe parlar, cem yılmaz, ümmü putgül, okan avcı fakat ege'nin yaz sıcağında, bir yandan da gazoz satarken oruç tutmak hiç de kolay değildir. Yüksel aksu ilk olarak dondurmam gaymak filmi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İftarlık gazoz basın toplantısı özel haber. Yüksel aksu özellikle dondurmam gaymak filmiyle ve daha sonra yönettiği entelköy efeköy'e karşı filmiyle yerelin hikayesini sinemaya nasıl taşıyacağını bildiğini göstermişti. Yazı çalışarak geçirmek ister ve ailesinden zorla izin alır. Henüz bu filme ait altyazı bulunmuyor. 16.07.2013 19:42 olmayacak duaya amin diyen adam.

1970'ler türkiye'sinin ege kasabalarından birinde ailesiyle yaşayan 5.

İftarlık gazoz filminin yönetmenliğini ve senaristliğini yüksel aksu yapıyor. Doğal güzelliği ile dünyanın her yerinden ziyaretçi çeken ege'nin bir kasabında geçen i̇ftarlık gazoz filmi seyirci tarafında büyük beğeni topladı. Akıllara zafer gazoz 'u getiren yüksel aksu projesi. Gişede oscar için yarışan filmleri bile gölgede bırakmalarına rağmen maalesef yerli yapımların içinde fark yaratabilenlerin sayısı pek te fazla değil. Film 29 ocak 2016 tarihinde vizyona girdi. İftarlık gazoz (29 ocak 2016). 16.07.2013 19:42 olmayacak duaya amin diyen adam. 1970'lerde bir ege kasabasında yaşayan adem, ilkokulu yeni bitirmiştir. Başrolünde #cemyılmaz ve #efeparlar'ın oynadığı bir yüksel aksu filmi #i̇ftarlıkgazoz sinemalarda! Filmin galası 28 ocak 2016 tarihinde kanyon avm'de yapıldı. 50,325 likes · 71 talking about this. Cem yılmaz, berat efe parlar, ümmü putgül vb. Yönetmeliğini ve senaristliğini yüksel aksu'nun yaptığı i̇ftarlık gazoz'un başrollerinde cem yılmaz, berat efe parlar, ümmü putgül, okan avcı ve yılmaz bayraktar yer alıyor.

Hikaye bizden, müzikler bizden, insanlar bizden olunca i̇ftarlık gazoz kaçırılmaması gereken bir film diyebiliriz. İftarlık gazoz izle, i̇ftarlık gazoz sinema çekimi izle, i̇ftarlık gazoz tek parça izle, i̇ftarlık gazoz full izle, i̇ftarlık gazoz filmi izle, 1970'lerin başında adem, ailesiyle birlikte ege'nin bir köyünde yaşayan. Yönetmeliğini ve senaristliğini yüksel aksu'nun yaptığı i̇ftarlık gazoz'un başrollerinde cem yılmaz, berat efe parlar, ümmü putgül, okan avcı ve yılmaz bayraktar yer alıyor. Muğla'nın ula ilçesinden hareketle, türkiye'nin portresini çizen i̇ftarlık gazoz filmi yüksel aksu'nun dondurmam gaymak, entelköy efeköy'e karşı'dan sonra. Sınıfı yeni bitirmiş olan çalışkan bir çocuktur.

'İftarlık Gazoz'u 3 günde 194 kişi izledi | Kültür-Sanat ...
'İftarlık Gazoz'u 3 günde 194 kişi izledi | Kültür-Sanat ... from im.haberturk.com
Adem yaz tatilinde gazozcu cibar kemal usta ile çalışmak ister. Berat efe parlar, cem yılmaz, ümmü putgül, okan avcı fakat ege'nin yaz sıcağında, bir yandan da gazoz satarken oruç tutmak hiç de kolay değildir. İftarlık gazoz izle, i̇ftarlık gazoz full izle, i̇ftarlık gazoz hd izle, i̇ftarlık gazoz 720p izle, adem 1970'li yıllarda ege kasabasında hayatını sürdürmektedir. Doğal güzelliği ile dünyanın her yerinden ziyaretçi çeken ege'nin bir kasabında geçen i̇ftarlık gazoz filmi seyirci tarafında büyük beğeni topladı. Yazı çalışarak geçirmek ister ve ailesinden zorla izin alır. Muğla'nın ula ilçesinden hareketle, türkiye'nin portresini çizen i̇ftarlık gazoz filmi yüksel aksu'nun dondurmam gaymak, entelköy efeköy'e karşı'dan sonra. Yönetmeliğini ve senaristliğini yüksel aksu'nun yaptığı i̇ftarlık gazoz'un başrollerinde cem yılmaz, berat efe parlar, ümmü putgül, okan avcı ve yılmaz bayraktar yer alıyor. Berat efe parlar, cem yılmaz, ümmü putgül vb.

İftarlık gazoz, yönetmenliğini ve senaristliğini yüksel aksu'nun yaptığı, baş rollerde cem yılmaz ve berat efe parlar'ın rol aldığı 2016 yapımı komedi türündeki sinema filmi.

İftarlık gazoz, yönetmenliğini ve senaristliğini yüksel aksu'nun yaptığı, baş rollerde cem yılmaz ve berat efe parlar'ın rol aldığı 2016 yapımı komedi türündeki sinema filmi. Türkçe altyazı & film bilgi sayfası turkcealtyazi.org/mov/5229228/. İftarlık gazoz (29 ocak 2016). Cem yilmaz, berat efe parlar, adam bay vb. 1970'ler türkiye'sinin barış ve huzur dolu ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan adem, zeki ve çalışkan bir öğrencidir. Yüksel aksu özellikle dondurmam gaymak filmiyle ve daha sonra yönettiği entelköy efeköy'e karşı filmiyle yerelin hikayesini sinemaya nasıl taşıyacağını bildiğini göstermişti. Iftarlik gazoz's berna italian greta while listening to yüksel aksu's instructions in the. Hikaye bizden, müzikler bizden, insanlar bizden olunca i̇ftarlık gazoz kaçırılmaması gereken bir film diyebiliriz. Cem yılmaz, berat efe parlar, ümmü putgül vb. Doğal güzelliği ile dünyanın her yerinden ziyaretçi çeken ege'nin bir kasabında geçen i̇ftarlık gazoz filmi seyirci tarafında büyük beğeni topladı. 1970'ler türkiye'sinin barış ve huzur dolu ege kasabalarından birinde ailesi ile beraber yaşayan adem, zeki ve çalışkan bir öğrencidir. Zafer yörük, i̇ftarlık gazoz filmini, türkiye'nin içinden geçmekte olduğu siyasi iklim merceğinden izledi. Adem yaz tatilinde gazozcu cibar kemal usta ile çalışmak ister.

Post a Comment for "İftarlık Gazoz / Berat Efe Parlar: Annemin hasta olduğunu sette öğrendim ... - İlkokulu yeni bitirmenin keyfi ile bir yandan ailesine."